Digitaal Spreekuur

16 december 2019, van 13:00 tot 16:00 | Ontmoetingscentrum De 5 Molens (Nieuwe Damlaan 818)

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Afbeelding van een klant en vrijwilliger op ons Digitaal Spreekuur

Heb je een vraag over het gebruik van je mobiele telefoon, smartphone, laptop, tablet, e-reader of digitale camera? Kom dan langs bij het Digitaal Spreekuur.

Heb je hulp nodig bij de installatie van je smartphone of tablet? Of lukt het niet om bijvoorbeeld een bijlage bij een e-mail te openen? Misschien heb je een vraag over de werking van een app op je tablet of smartphone of over een specifiek programma of onderdeel van je apparaat? Met deze en andere vragen kun je terecht op het Digitaal Spreekuur. 

Neem je apparaat mee en krijg gratis individueel advies van één van de vrijwilligers van het Leercentrum SeniorWeb Bibliotheek Schiedam. Zie ook het filmpje hieronder met één van de vrijwilligers. 

Er is een open inloop. Er zijn geen lange wachttijden. Je hoeft geen lid te zijn van SeniorWeb of van de Bibliotheek Schiedam.
Let op: je blijft zelf verantwoordelijk voor je apparaat. Garantie op een oplossing kan niet worden geboden, maar er is vrijwel altijd een oplossing. Neem je gebruikersnamen, e-mailadressen en wachtwoorden mee. 

Bekijk wanneer het Digitaal Speekuur nog meer wordt gehouden: 

Wil je een cursus volgen? Bekijk het cursusaanbod: