ZZP Café - online

3 november 2020, van 19:30 tot 21:00 | ZOOM-meeting

Kosten: gratis

Veel zelfstandig ondernemers worden sinds maart financieel getroffen door de coronacrisis. Het kabinet en de gemeente doen er alles aan om te helpen. Er zijn daarom voor hen diverse regelingen en steunmaatregelen in het leven geroepen. Na een succesvolle bijeenkomst in juni die in het teken stond van elkaar ontmoeten, organiseren Minters en de Bibliotheek Schiedam op dinsdag 3 november 2020 voor de tweede keer een ZZP Café, deze keer online.

Ontmoetingspunt

De bijeenkomst is gericht op kleine ondernemers die nog afhankelijk zijn van steunmaatregelen en dus een beroep zullen gaan doen op TOZO 3. Deze regeling kan per 1 oktober aangevraagd worden en zal als extra voorwaarde de vermogenstoets hebben. Enerzijds organiseren we dit om je te informeren over verdere steunmaatregelen vanuit Stroomopwaarts, anderzijds is het ZZP Café opnieuw bedoeld als ontmoetingspunt voor kleine ondernemers.

Waardevol

Het uitwisselen van ervaringen bleek in de eerste bijeenkomst zeer waardevol; veel informatie werd met elkaar gedeeld. Daarom willen we nogmaals met elkaar in gesprek gaan in de aanwezigheid van experts van Stroomopwaarts en Minters. De Sociaal Raadslieden staan bezoekers deze avond te woord. Zij zijn wegwijzer in de ingewikkelde wereld van wetten, regelingen, formulieren en (overheids-)instellingen. Ze zullen in deze bijeenkomst ingaan op minimaregelingen en de voorwaarden om aanspraak te maken op die regelingen

Presentatie via Zoom

De deelname is gratis. In verband met de huidige corona-maatregelen, vindt de bijeenkomst plaats via Zoom. Meld je aan via onderstaande knop, je krijgt dan bijtijds via de mail de daarvoor noodzakelijke link toegestuurd. Het is eenvoudig in gebruik! Je hebt eigenlijk alleen een mailadres en een laptop/computer/tablet/mobiele telefoon nodig.

Lukt het onverhoopt niet, stuur een mailtje naar klantenservice@debibliotheekschiedam.nl en u ontvangt ruim op een tijd een mailtje met daarin de link van de meeting.