Toeslagen van de belastingdienst: heb ik daar recht op?

15 december 2020, van 20:00 tot 21:30 | Online

Kosten: Gratis

Huurtoeslag, zorgtoeslag, kinderopvangtoeslag en kindgebondenbudget. Het zijn belangrijke 'potjes' waar je in sommige gevallen recht op hebt. Maak je er gebruik van, dan is het wel belangrijk dat je op tijd wijzigingen in je persoonlijke situatie doorgeeft. Welke wijzigingen zijn van belang en hoe geef je ze door? Tijdens de bijeenkomst, georganiseerd door Minters en de Bibliotheek Schiedam, op 15 december om 20.00 uur wordt er bij deze onderwerpen stilgestaan.

Wegwijzer

Bijeenkomsten onder de noemer Samen Begrijpen - Sterk in Schiedam worden gefaciliteerd vanuit de Gemeente Schiedam en de Bibliotheek Schiedam. De inhoud van deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de Sociaal Raadslieden van Minters. Zij zijn wegwijzer in de ingewikkelde wereld van wetten, regeling, formulieren en (overheids-) instelling. Waar nodig kunnen zij samen met de deelnemers kijken welke gevolgen de crisis heeft, en op welke steunmaatregelen of andere regelingen je recht hebt.

Presentatie via Zoom

In verband met de huidige corona-maatregelen, vindt de bijeenkomst plaats via Zoom. De deelname is gratis. Zoom is eenvoudig in gebruik! Je hebt eigenlijk alleen een mailadres en een laptop/computer/tablet/mobiele telefoon nodig. Wel graag aanmelden via onderstaande button. Je krijgt dan bijtijds de noodzakelijke link toegestuurd. Mocht je niet over de digitale middelen beschikken, neem dan contact met ons op (ook via de button) en zoeken we samen naar een oplossing!