Wat zijn mijn rechten als ik werk?

18 mei 2021, van 20:00 tot 21:30 | Korenbeurs en online

Kosten: gratis

Wat zijn mijn rechten als werknemer? Wanneer bestaat een arbeidsovereenkomst? Wat zijn de rechten en plichten van de werknemer en de werkgever? Hoe om te gaan met ziekte van de werknemer en conflicten hierover met de werkgever? Heb je recht op vakantiedagen en vakantiegeld? Over deze vragen en meer organiseren Minters en de Bibliotheek Schiedam op 18 mei om 20.00 uur een voorlichtingsbijeenkomst.

Samen Begrijpen

Deze voorlichtingsbijeenkomst is deel van de reeks Samen Begrijpen - Sterk in Schiedam. Bijeenkomsten onder deze noemer zijn onderdeel van het Sociaal Juridisch Kenniscentrum, dat wordt georganiseerd door de Bibliotheek Schiedam en Minters. De reeks wil een wegwijzer zijn in de ingewikkelde wereld van wetten, regelingen, formulieren en het dagelijks leven.

Gratis aanmelden

De bijeenkomst start om 20.00 uur in de Korenbeurs aan de Lange Haven 145. De deelname is gratis. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via de website van de bibliotheek. Interesse in de bijeenkomst, maar wil of kan je niet fysiek aanwezig zijn bij de bijeenkomst? De bijeenkomst zal ook via Zoom te bekijken zijn. Zoom is eenvoudig in gebruik! Je hebt eigenlijk alleen een mailadres en een laptop/computer/tablet/mobiele telefoon nodig. Ook daarvoor kun je je aanmelden.