Toeslagen van de belastingdienst: heb ik daar recht op?

20 april 2021, van 20:00 tot 21:30 | Online

Kosten: gratis

Huurtoeslag, zorgtoeslag, kinderopvangtoeslag en kindgebondenbudget. Het zijn belangrijke 'potjes' waar je als burger soms recht op hebt. Maak je er gebruik van, dan is het wel belangrijk dat je op tijd wijzigingen in je persoonlijke situatie doorgeeft. Minters en de Bibliotheek Schiedam organiseren op 20 april om 20.00 uur een bijeenkomst over het onderwerp 'Welke wijzigingen zijn van belang en hoe geef je ze door?'

Samen Begrijpen

Deze voorlichtingsbijeenkomst is deel van de reeks Samen Begrijpen - Sterk in Schiedam. Bijeenkomsten onder deze noemer zijn onderdeel van het Sociaal Juridisch Kenniscentrum, dat wordt georganiseerd door de Bibliotheek Schiedam en Minters. De reeks wil een wegwijzer zijn in de ingewikkelde wereld van wetten, regelingen, formulieren en het dagelijks leven.

Presentatie via Zoom

De presentatie wordt gegeven via Zoom in verband met de corona-maatregelen. Zoom is eenvoudig in gebruik! Je hebt eigenlijk alleen een mailadres en een laptop/computer/tablet/mobiele telefoon nodig. Mocht dit onoverkomelijke problemen opleveren, neem dan per mail contact met ons op. Dan kijken we of we samen een oplossing kunnen bedenken. 

Gratis aanmelden

De bijeenkomst start om 20.00 uur. De deelname is gratis. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via onderstaande knop.