Afhaalservice

Gepubliceerd op: 4 mei 2020 14:40

De Bibliotheek Schiedam is gestart met een Afhaalservice voor leden van gereserveerde boeken uit de Schiedamse collectie. Iedere dag, dus ook in het weekend, kun je de gereserveerde boeken tussen 10.00 en 14.00 uur afhalen in de Korenbeurs!

Reserveer de boeken op de bekende manier via de app of de website. U krijgt per e-mail bericht dat de boeken klaarstaan. Deze kunnen tot 8 dagen na de reservering woden afgehaald in de Korenbeurs. Inleveren kan ook, verpak alles dan in een plastic tas. Voorlopig betaal je niets voor boeken die te laat zijn. De Bibliotheek Schiedam vraagt bezoekers zich aan de bekende afspraken te houden: houd 1,5 meter afstand, heb je klachten, blijf dan thuis en kom indien mogelijk alleen!

Deze service wordt op deze wijze tot en met zondag 24 mei aangeboden. Vanaf maandag 25 mei gaat de Korenbeurs open voor publiek!