Bibliotheek Schiedam sluit deuren

Gepubliceerd op: 4 november 2020 14:49

Alle vestigingen van de Bibliotheek Schiedam zijn gesloten van donderdag 5 november tot en met woensdag 18 november. De belangrijkste boodschap in de laatste persconferentie van premier Rutte was het beperken van reisbewegingen en daarom zal er ook geen afhaalloket worden aangeboden. Aanvullend overleg met o.a. de Gemeente Schiedam heeft dit standpunt bevestigd. De komende 2 weken bieden we alleen digitale dienstverlening aan. We zijn zuinig op onze klanten én onze vrijwilligers en medewerkers. We hopen op ieders begrip.

Geen boetes tot eind november

Bijeenkomsten, cursussen van het DigiTaalhuis en het Digitaal Spreekuur worden eveneens 2 weken geannuleerd. Het te-laat-inleveren-systeem is tot eind november uitgeschakeld.

De digitale dienstverlening is divers. Uiteraard kunnen er e-books en luisterboeken worden geleend en er is een Tips en Tricks-pagina samengesteld voor de jeugd. En omdat we ons steeds vaker thuis moeten zien te vermaken, hebben enkele bibliotheekmedewerkers TOP10-lijstjes samengesteld voor de nodige inspiratie.

Telefonisch blijft de Bibliotheek Schiedam op werkdagen bereikbaar van 10.00 uur tot 14.00 uur op 010-7146300.