Openingsrol voor De Korenbeurs in promofilm

Gepubliceerd op: 26 juni 2020 13:09

Om het Distillers District van Schiedam te promoten heeft stadsmarketingbureau SDAM onlangs een virtuele persreis georganiseerd voor binnen- en buitenlandse influencers en journalisten van de NBTC.

Uniek en onderscheidend zijn kwalificaties die Schiedam op het lijf geschreven zijn. Om toch een beetje feeling te krijgen met een plek die ze niet echt konden bezoeken wegens de Corona-maatregelen, werd een ondersteunende promofilm gemaakt voor de groep influencers en journalisten. De distilleerders komen aan bod, het Jenevermuseum en het bijen-distillaat van BeeSerious. In de film is een mooie openingsrol weggelegd voor De Korenbeurs. Want uniek en onderscheidend is ook zeker van toepassing op de bibliotheek in De Korenbeurs.