Rutte wil horen hoe het met jou gaat!

Gepubliceerd op: 15 juni 2020 12:27

Premier Rutte wil weten: hoe gaat het met jou? Onder de noemer I've Got the #Power heeft de Kleine Ambassade in samenwerking met de gemeente Schiedam een vragenlijst opgesteld om aan jongeren te vragen hoe zij deze ‘gekke’ tijd ervaren: wat vinden zij het meest lastig en wat vinden zij juist positief? Hoe zien zijn de 1,5 m samenleving voor zich?

I've got the #power is een jongerenplatform die door de Kleine Ambassade wordt beheerd vanuit een gemeentelijke subsidie. We organiseren jaarlijks verschillende evenementen, bijeenkomsten, workshops en trajecten die als doel hebben de stem van jongeren te laten horen in Schiedam. Ook vraagt de gemeente (zoals in dit geval) ons vaak om met jongeren in gesprek te gaan over specifieke thema's die spelen binnen de gemeente. Daar komt ook de vraag van de gemeente uit voort om onder jongeren te onderzoeken hoe zij aankijken tegen de corona tijd.

De jeugd van 12 tot en met 27 jaar wordt opgeroepen de online corona-vragenlijst in te vullen. Het invullen van de vragenlijst zal ongeveer 10 minuten duren en er worden uiteindelijk 3 mystery boxen verloot vol leuke spullen om je niet te vervelen deze zomer. Laat je stem horen en doe mee!