Wethouder Ruseler onthult certificaat

Gepubliceerd op: 16 juni 2020 15:12

Bibliotheek Schiedam heeft opnieuw een officieel kwaliteitscertificaat ontvangen van de Certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal (CBCT). Wethouder Duncan Ruseler onthulde vandaag -dinsdag 16 juni 2020- de bijbehorende plaquette samen met directeur Theo Schilthuizen en bibliothecaris Jan van Bergen en Henegouwen.

Kwaliteitsnormen

De Certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal (CBCT) toetst als onafhankelijke organisatie de kwaliteit van bibliotheek- en cultuurorganisaties en van programma’s en diensten voor geletterdheid. Met het certificaat heeft de Bibliotheek Schiedam de bevestiging gekregen de organisatie, functies en diensten, op een juiste manier uit te voeren en aan alle kwaliteitsnormen te voldoen. Het certificaat is vier jaar geldig.