Bouw een raket in Minecraft

Gepubliceerd op: 24 maart 2021 10:00

Altijd al naar de maan of een planeet willen vliegen? Met de nieuwe BiebBouwers challenge ga je een raket bouwen in Minecraft en kun je op zoek gaan naar nieuwe werelden!

Bouw een raket en ga mee op zoek naar Aarde 2.0!

BiebBouwers, we have a problem. Hier Edo Musk. Mijn raket stijgt wel op, maar ontploft telkens bij het landen. En als ik op zoek wil gaan naar een nieuwe bewoonbare planeet, zeg maar een aarde 2.0, dan heb ik een goede raket nodig. Helpen jullie mee om een goed ruimtevaartschip in Minecraft te bouwen? Je kan er nog een prijs mee winnen ook! 

Doe mee!

DoDoe mee met de nieuwe Minecraft Challenge. Ben je klaar met bouwen, stuur dan een filmpje op van jouw raket naar biebbouwers@probiblio.nl. Geef daarbij je naam, je leeftijd en je woonplaats door. Een jury van Minecraft-experts bekijkt alle inzendingen en kiest de mooiste uit. De winnaar wint een geweldig Minecraftspel: het boek ‘Hadden de Grieken al Raketten’ van Govert Schilling en het enige echte BiebBouwersshirt! Ga aan de slag en stuur jouw bouwwerk vóór 26 april naar ons op. Waar vlieg jij heen?

Boeken over de ruimte