BiebBouwers Minecraft december challenge!

Gepubliceerd op: 26 november 2020 12:00

Ben jij gek op Minecraft? Ben je tussen de 9 en 14 jaar oud, dan heeft de bibliotheek een prachtige uitdaging voor jou: Biebbouwers, de Minecraftchallenge van de bibliotheek. Doe je mee?

BiebBouwers Challenge #7: Bouw een vuurtoren!

Ken je het prachtige boek 'Lampje' van Annet Schaap? Nou, de vuurtoren uit het boek is dus verkocht aan een Bekende Nederlander.
De BiebBouwers Minecraftchallenge van de bibliotheek duikt in december in de wereld van vuurtorens en Bekende Nederlanders. Hoe zou de vuurtoren van Enzo Knol eruitzien? Of wat dacht je van Freek Vonk?

Ben je tussen de 9 en 14 jaar doen dan mee! Bekijk hieronder het filmpje en de opdracht.

Opdracht December

Opdracht: Bouw een vuurtoren (klik op de link)

Meedoen: Stuur voor 21 december screenshots of een filmpje van jouw vuurtoren naar: BiebBouwers@probiblio.nl
Vergeet niet je naam, leeftijd en woonplaats te vermelden.

Abonneer je op het YouTube kanaal en check wie er gewonnen heeft. Wie weet win jij deze keer!

BiebBouwers #6 november: Bouw je Super Chillplek

BiebBouwers #5 - oktober: Bouw een bunker van de Atlantikwall