Bouw mee met de BiebBouwers!

Gepubliceerd op: 5 juli 2020 15:00

Ben jij gek op Minecraft? Ben je tussen de 9 en 14 jaar oud, dan heeft de bibliotheek een prachtige uitdaging voor jou: Biebbouwers, de Minecraftchallenge van de bibliotheek. Doe je mee?

BiebBouwer Challenge

Dit jaar nemen we jullie iedere maand  mee naar het verleden, heden of toekomst. We geven jullie een bouwopdracht die jullie thuis kunnen uitvoeren. Alleen of samen, wat je zelf het leukste vindt.

BiebBouwers #2 juli 2020: Bouw een Waanzinnige Boomhut!

Deze maand kun je een waanzinnige boomhut maken. En niet zo maar een boomhut, maar één met de meest gekke, malle en rare kamers. In het filmpje en de lesbrief vertellen we jullie er alles over.

Ga aan de slag en stuur jouw boomhut voor 20 juli op naar: biebbouwers@probiblio.nl.

• Stuur screenshots of een filmpje op van jouw bouwwerk.
  • Geef daarbij je naam, je leeftijd en je woonplaats door.

Abonneer je op het YouTube kanaal en check wie er gewonnen heeft. Wie weet win jij ook een keer!

Winnaar vorige Challenge: Castellum

Vorige maand gingen we op bezoek bij de Romeinen. We kregen prachtige Romeinse forten toegestuurd . De winnaars hebben mooie prijzen ontvangen.

BiebBouwers #1 - juni 2020. Bouw een Romeins castellum