Nieuwe spelregels corona bibliotheekbezoek

Gepubliceerd op: 29 november 2021 09:15

De nieuwe maatregelen die onlangs door de overheid zijn bepaald, zijn ook van toepassing voor de Bibliotheek Schiedam. Concreet betekent dit dat iedereen van 13 jaar en ouder is verplicht een mondkapje te dragen in de bibliotheek. Voor een gewoon bezoek aan de bibliotheek is een coronatoegangsbewijs niet noodzakelijk.

Spelregels gewoon bibliotheekbezoek

Om bezoek aan de bibliotheek voor iedereen een prettige ervaring te laten zijn, zal een medewerker van Shelter Security u verwelkomen in de Korenbeurs. Verder vragen wij alle bezoekers zich te houden aan de volgende richtlijnen op alle locaties:

• Heb je klachten (koorts, neusverkouden, hoesten of benauwdheid), blijf dan thuis.
  • Bescherm jezelf en anderen; houd 1,5 meter afstand.
  • Draag een mondkapje.

Spelregels bibliotheekbezoek voor horeca, evenement of voorstelling

Bezoek je de bibliotheek voor de horeca, een evenement, (theater) voorstelling, filmvertoning of een concert, dan is een coronatoegangsbewijs (CTB) verplicht. Uiteraard zijn de de gewone spelregels ook van toepassing:

• Bescherm jezelf en anderen; houd 1,5 meter afstand.
  • Draag een mondkapje.
  • Een coronatoegangsbewijs (CTB) is verplicht.

Bereikbaarheid

Telefonisch is de Bibliotheek Schiedam bereikbaar van 10.00 uur tot 17.00 uur op 010-7146300. Vragen over lenen, verlengen, reserveren of uw lidmaatschap kunt u beste per e-mail stellen.