Heeft jouw school al Cultuurparels geboekt?

Gepubliceerd op: 7 juni 2022 11:12

De afgelopen weken hebben de culturele instellingen in de stad hard gewerkt om voor schooljaar 2022-2023 weer een rijk programma Cultuurparels samen te stellen. Dus ICC'ers klaar? Boeken maar! Alle basisscholen in Schiedam kunnen vanaf nu weer de Cultuurparels boeken voor het nieuwe schooljaar.

Via de Cultuurparels komen alle leerlingen in Schiedam in contact met de culturele instellingen van de stad en kunnen gedurende hun hele schoolcarrière alle onderdelen van de cultuureducatielijn volgen. De financiering voor deelname aan de Cultuurparels staan al gereserveerd bij de schoolbesturen. Iedere groep kan elk jaar 2 Cultuurparels boeken en groep 5/6 zelfs 3 Parels.

Er zijn dit jaar weer een hoop nieuwe Parels bijgekomen. Zo kunnen de groepen 1 en 2 bijvoorbeeld kiezen voor Het Hoedenavontuur, een lessenserie van 3 of 5 lessen waarmee je met prentenboeken in de las aan de gang gaat. Of kies voor de swingende familievoorstelling in Theater aan de Schie genaamd De helden van RIO. Het aanbod is breed en uitdagend! Meld je gauw aan voor het nieuwe seizoen Cultuurparels via www.parelsvanschiedam.nl.

Meer over Cultuureducatie in Schiedam