Zomer: geen dinsdagavond basisvaardigheden

Gepubliceerd op: 7 juli 2022 11:07

Normaal gesproken is de Korenbeurs op dinsdagavond open voor iedereen die aan de slag wil met zijn of haar basisvaardigheden, zoals lezen, schrijven en rekenen; digitale vaardigheden; gezondheid; financiƫn en sociaaljuridische vaardigheden. In verband met de zomerperiode is de bibliotheek tussen 20 juli en 5 september niet open op de dinsdagavond.

Wil je je tot die tijd toch bezig houden met je persoonlijke ontwikkeling, dan hebben we online het nodige voor je verzameld. Kijk maar eens bij alle links die we voor je hebben verzameld op de pagina van het DigiTaalhuis.

Ook kun je als lid van de bibliotheek allerleid online cursussen volgen, die we op deze pagina voor je op een rijtje hebben gezet. Het is een goede manier om je leerritme vast te houden en jezelf te blijven ontwikkelen!

Dinsdag 6 september gaan we weer van start en is iedereen weer welkom.