Gratis trainingen via Online Bibliotheek

Gepubliceerd op: 25 januari 2021 11:10

Nu we zoveel tijd om handen hebben om nieuwe dingen te ontdekken en op te pakken is het wellicht leuk om te weten dat je bij de Online Bibliotheek maar liefst 28 gratis trainingen kunt volgen. Ook als je geen lid bent van de bibliotheek! De keuze is erg groot: van timemanagement tot digitale fotografie, van yoga tot gezond eten en van de korte cursus Geluk tot digitale vaardigheden.

Veel mensen hebben het zwaar vanwege de coronacrisis. Misschien probeer je je werk zo goed mogelijk vanuit huis te doen. Of wellicht heb je juist geen werk en wil je je vaardigheden verbeteren om straks weer aan de slag te kunnen. En dan moet je ook je vaste sportles en veel andere ontspanning missen. Om je te ondersteunen in deze lastige tijd, kun je gebruikmaken van het gratis cursusaanbod in de Online Bibliotheek. Kies wat jou aanspreekt en volg de online trainingen, thuis en op de tijd die jij wilt. Vraag gratis toegang aan via de website van de KB. 

De nationale bibliotheek KB en online opleider SkillsTown zijn deze samenwerking aangegaan om alle Nederlanders te helpen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.