Leden ontvangen korting Ronald Giphart en Jaap Robben 13 maart

Gepubliceerd op: 6 maart 2020 13:35

Leden van de Bibliotheek Schiedam ontvangen € 5,00 korting op de reguliere toegangsprijs voor de voorstelling van Ronald Giphart en Jaap Robben op 13 maart in het Wennekerpand. U betaalt geen € 21,50, maar slechts € 16,50! Bestel kaarten op https://theateraandeschie.nl. Gebruik de kortingscode: BIEB100JAAROPEN (let op de hoofdletters). Telefonisch (010 2467 467) of aan de kassa kunt u er ook gebruik van maken.

Als vertegenwoordigers in troost hebben de afgelopen jaren veel auteurs door het land getrokken. Ronald Giphart en Jaap Robben voegen zich nu bij hen, met een energieke en vrolijke voorstelling vol literair variété, waarin zij veelvuldig ja gaan zeggen. We hoeven namelijk niet op alles verbeten nee te roepen of te tweeten. Wij beweren ja! Ja, tegen vermakelijke verhalen. Ja, tegen fijne feiten. Ja, tegen lievelingsgeluiden. Ja, tegen het zingen van een liedje. Ja, tegen alle nuances van ja. Jaha. Jaja. Jaah!