De Korenbeurs in LEGO

Gepubliceerd op: 17 februari 2020 14:17

De Bibliotheek Schiedam staat aan de vooravond van een jubileum: in 2020 is de Bibliotheek 100 jaar open en dat wordt in de maand maart feestelijk gevierd met alle Schiedammers. En omdat Schiedam een stad van sterke verhalen is, voegt de Bibliotheek Schiedam daar een nieuw verhaal aan toe. De Bibliotheek gaat een heuse bouwplaats inrichten in de Korenbeurs, waar dit prachtige gebouw in LEGO-stenen wordt nagebouwd.

Draag je je steentje bij?

Er zijn maar liefst 35.000 LEGO-stenen nodig om alle details, tot en met de binnentuin aan toe, uit te werken. Begin februari is de bouwplaats ingericht en zijn de eerste werkzaamheden gestart. Er zijn diverse bouwploegen die in shifts werken aan dit LEGO-project. Vind je het leuk om hier letterlijk je steentje aan bij te dragen? Geef je dan op om mee te bouwen! Op specifieke dagen en tijdstippen zijn bouwmeesters aanwezig die de bouw begeleiden. Je kunt je opgeven via onderstaande knop. Natuurlijk ben je altijd welkom om naar de werkzaamheden te komen kijken.