Schrijf je in voor een nieuwe Wijkcultuurklas!

Gepubliceerd op: 26 januari 2023 14:00

Na de voorjaarsvakantie start er weer een nieuwe serie Wijkcultuurklassen voor alle Schiedamse kinderen in de basisschoolleeftijd! De Bibliotheek Schiedam heeft samen met de Wijkschoolvereniging een uitgebreid aanbod van lessen die de kinderen na schooltijd kunnen volgen. Zo kunnen ze kennismaken met verschillende vormen van kunst en cultuur zoals robotica, theater en beeldende vormgeving. Alle lessen zijn gratis te volgen!

De afdeling Cultuureducatie presenteert het aanbod van de lessen (samen met de Wijkschoolvereniging) overzichtelijk aan op het platform 'Parels van Schiedam'. Per vakgebied kunnen kinderen kiezen uit verschillende series van 10 lessen. Deze zijn gratis te volgen. Per wijk wordt er een programma aangeboden die bedoeld is voor de basisschoolkinderen die in die wijk wonen.

Kies een les!

Na de voorjaarsvakantie (maandag 6 maart) gaat er een nieuwe serie van start. Vanaf 3 februari staan deze lessen online op www.parelsvanschiedam.nl. Je kunt je inschrijven van 13 tot en met 26 februari (m.u.v. de wijk Oost en Nieuwland waarvan de inschrijvingsperiode van 6 tot en met 20 februari loopt). Reserveren kan via https://www.kcegids.nl/wckschiedam, selecteer je wijk en kies jouw cursus.

 

Reserveer