Doe mee aan de Schiedamse Poetry Slam

Gepubliceerd op: 12 mei 2022 13:28

Vanaf vandaag kunnen woordkunstenaars uit Schiedam en omstreken zich inschrijven voor de voorrondes van de derde Schiedamse Poetry Slam. Je kunt je aanmelden tot 22 mei! De derde Schiedamse Poetry Slam vindt plaats in de prachtige Bibliotheek Schiedam op woensdag 01 juni en woensdag 08 juni 2022 voor een live publiek. De finale is op woensdag 22 juni 2022. De winnaar van de finale zal Schiedam vertegenwoordigen op het NK Poetry Slam!

Tijdens de Schiedamse Poetry Slam gaan woordkunstenaars uit Schiedam en omstreken de verbale strijd met elkaar aan. Van rappers tot sonnetschrijvers, van spoken word artiesten tot Dichter des Vaderlands – en alles wat daarbuiten of tussenin valt. Inschrijven kan tot 22 mei. Per voorronde is er plaats voor 8 deelnemers. Vol = vol, dus meld je snel aan.

Reserveer vooraf je kaartje!

In tegenstelling tot de voorgaande edities, is de Schiedamse Poetry Slam dit jaar volledig live. En jij als publiek bepaalt wie er doorgaat, dus reserveer je (gratis) kaartje om je stem uit te kunnen brengen op woensdag 1 juni (voorronde 1), woensdag 8 juni (voorronde 2) en  woensdag 22 juni (de FINALE!!)

Artikel In de Buurt

Op De Schiedamse editie van In de Buurt staat ook een mooie oproep voor iedereen die rapt, dicht of tweet. Lees hier het artikel.