Spannende Kinderboekenweek bij de Bibliotheek Schiedam

Gepubliceerd op: 8 oktober 2021 10:42

Pfff, bij de Bibliotheek Schiedam beleven we een spannende week... 🙃 Tijdens de opening van de Kinderboekenweek 2021 werden we verrast door een meneer die zei dat hij de directeur is, maar hij lijkt helemaal niet op Theo! We hebben directeur Theo al een tijdje niet gezien en deze week ontvingen we een hele nare video-boodschap. Daarop lijkt hij te worden ontvoerd uit zijn kantoor. Dus de bibliotheek heeft een privĂ©detective en de politie ingeschakeld.

Help ons mee Theo te vinden!

De Bibliotheek Schiedam zou het fijn vinden als alle kinderen in Schiedam meedoen aan de workshops. Zij kunnen dan hele goede speurneuzen worden en ons helpen Theo te vinden. Gelukkig is de directeur weer gevonden en de nep-directeur gepakt, dank voor jullie hulp!

Klik op de button hieronder voor leuke boeken en tips. Tot ziens in de Bibliotheek!