Vakantielezen! tas

Gepubliceerd op: 29 juni 2021 12:50

Alle kinderen in groep 3 krijgen op school een leuke Lees!-tas van de Bibliotheek Schiedam, met leuke boeken en een Zomer Top-boek voor in de vakantie. Om het AVI-niveau vast te houden is lezen en voorlezen in de zomer erg belangrijk en met de boeken in de tas kunnen de kinderen lekker lezen en puzzelen. Wil jij ook zo'n leuke tas? Kom er dan een halen bij de Korenbeurs, Klinker of Singel 24 (zolang de voorraad strekt!)

Bibliotheek hele zomer open

De Bibliotheek is de hele zomer open en organiseert leuke activiteiten.
Leen een boek en krijg een zomerklooi-kaart: Verzamel zoveel mogelijk stempels! Als je 5 stempels hebt, ontvang je een prijsje.
Zie voor meer info onze Vakantiepagina

Boek mee op reis! Gratis luister- en E-boeken

Onderweg ook boeken lezen en luisteren, maar niet veel boeken sjouwen? Download dan de Bibliotheek-online app, beschikbaar op iOs en Google Play. Gratis voor iedereen tot 18 jaar, ook als je geen lid bent.