Verkiezingsdebat tussen jongeren en politici onder leiding van de mannen van Cor Potcast

Gepubliceerd op: 4 maart 2021 10:00

Eindelijk een debat over onderwerpen die jij belangrijk vindt! Op 10 maart gaan jongeren en politici van verschillende partijen met elkaar in debat tijdens het I’ve Got the #Power verkiezingsdebat in de Schiedamse Korenbeurs.

I've Got the #Power

Ze doen dat naar aanleiding van vragen van jongeren en de uitkomsten van de Grote Politieke Enquête. De mannen van de Cor Potcast (Excelsior-aanvaller Thomas Verhaar, Excelsior-keeper Maarten de Fockert en Sparta-verdediger Bart Vriends) leiden het debat. Zij zorgen ervoor dat je op het puntje van je stoel zit. Zorg dus dat je er (digitaal) bij bent en pak je kans om antwoorden te krijgen op jouw vragen!

Het verkiezingsdebat wordt georganiseerd door de Bibliotheek Schiedam en de Kleine Ambassade. De avond is van 16.00 uur tot 18.00 uur live te volgen of op een later moment terug te kijken. Handig! Kun je niet wachten en heb je al een vraag? Laat het ons dan nu al weten!

Cor Potcast

De heren van de Cor Potcast hebben bij het actualiteitenprogramma Op 1 hun podcast toegelicht. Kijk hier! Het item start op 34 minuten.