Werk- en studieplekken

Gepubliceerd op: 12 oktober 2020 09:29

Nog een weekje en dan is het herfstvakantie. Voor veel scholieren betekent dat even uitblazen van alle hectiek, voor anderen betekent het juist dat ze aan de bak moeten. Er staan SE-weken te wachten, PWS-werkstukken moeten geschreven worden en de tentamens komen eraan. Niet iedereen heeft thuis de luxe zich rustig te kunnen terugtrekken in zijn eigen studie-bubbel. Daarom blijven de werk- en studieplekken in de Bibliotheek Schiedam gewoon beschikbaar. Wel vragen we je je gegevens bij de deur van de Korenbeurs te registreren in verband met de corona-pandemie.

Kom op tijd!

Omdat de Bibliotheek Schiedam de werkplekken zo heeft ingericht dat iedereen anderhalve meter afstand kan houden ten opzichte van anderen, zijn er wel wat minder plekken dan normaal beschikbaar. Het kan dus voorkomen dat we je moeten teleurstellen. De ochtenduren zijn vaak rustig, dus wil je er zeker van zijn dat er een plekje voor je is, kom dan op tijd! Ook zijn de printfaciliteiten voor alle bezoekers in de Korenbeurs nog steeds beschikbaar.

De collega's in de Korenbeurs kunnen je uiteraard ook ondersteunen bij het zoeken van informatie voor je PWS of andere opdrachten. Soms kan je vraag een verrassend antwoord opleveren!