KMR publiekswinnaar Schiedamse Poetry Slam

Gepubliceerd op: 8 juli 2022 11:00

Na een waanzinnig spannende finale is KMR(@kmrspoken) de winnaar van de derde Schiedamse Poetry Slam in de Bibliotheek Schiedam. Hij zal Schiedam vertegenwoordigen bij het NK Poetry Slam op 24 september 2022 in Tivoli Vredenburg!

KMR is een geboren en getogen Schiedammer en sinds een jaar bezig met het delen van zijn teksten. In zijn teksten legt hij de pijnpunten van zijn leven bloot. Persoonlijk, rauw en puur zijn woorden die zijn teksten goed beschrijven. Hij neemt je mee in zijn eigen leven, zodat de luisteraar zich er in kan herkennen en zich niet alleen voelt. Vorig jaar wist hij het ook al tot de finale te schoppen, maar deze keer was hij overduidelijk de Publiekswinnaar.

Stemadviseur Dorothy Blokland is theatermaker en spokenword artiest; zij koos in de finale voor José Semple (@mc.raffa), een ambtenar bij de Gemeente Rotterdam en in de nachtelijke uren MC-entertainer voor feesten. José: “Ik ben recentelijk het dichten tegengekomen, schrijven voelt als vrijheid.”

Host van de finale was de immer enthousiaste Carina (@casadecarina), die de avond in goede banen leidde. En de tunes van DJ C-Moto (@sir.13th) zorgden er gelukkig voor dat de spanning weg werd gedanst! 💃 Het was weer een gedenkwaardige Poetry Slam met veel (live!!!) publiek, enthousiaste deelnemers en bevlogen organisatoren.

De Schiedamse Poetry Slam is een samenwerking tussen de Bibliotheek Schiedam en Verbalism.