BiebBouwers Minecraft challenge februari, doe je mee?

Gepubliceerd op: 11 februari 2021 12:04

De BiebBouwers Challenge van februari 2021 is een hele leuke! Bouw een chocoladefabriek in Minecraft, lees snel verder hoe je mee kunt doen en welke prijzen je kunt winnen!

Challenge #9: Bouw een chocoladefabriek! (februari 2021)

Zeg eens eerlijk, jij bent toch ook gek op snoep en chocola?! Net als Sjakelien, de dochter van Sjakie Stevens. Je weet wel, van ‘Sjakie en de chocoladefabriek’! Ze heeft de stokoude chocoladefabriek van haar vader overgenomen en moet ‘m helemaal opnieuw opbouwen. En ze heeft geen idee hoe. Dus doet ze een oproep aan de BiebBouwers om voor haar een chocoladefabriek te bouwen in Minecraft. Je kan er een prijs mee winnen! Ben je tussen de 9 en 14 jaar, doe mee!

De BiebBouwers Challenge van januari 2021: derde plaats voor drie kinderen uit Schiedam.

Het was moeilijk kiezen door de mooie inzendingen. Maar de jury is eruit: Gijs (11 jaar) uit Santpoort-Zuid wint dit keer de 1e prijs! Hij krijgt het Minecraft-bordspel, BiebBouwers t-shirt, het boek ‘Dummie de mummie deel 0' én toegangskaartjes voor het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden, waar hij straks echte mummies kan bezoeken. Hieronder zie je zijn piramide! De 2e plaats is (opnieuw) voor Arlindo (10 jaar) uit Hoofddorp, 3e plaats is voor Dana, Anouk en Jayson (11, 10 en 7 jaar) uit Schiedam. Gefeliciteerd!!

Ook zij ontvangen via de post het BiebBouwers-shirt. Het bekendmakingsfilmpje staat hieronder!