Vakantielezen

De bibliotheek is de hele zomer open!

De hele zomer kun je naar de bibliotheek voor een nieuw boek, een spel of een strip.
Kinderen van 7-9 jaar kunnen een tasje met daarin een ZomerTopboek en een Avonturenkaart met stickervel halen in de bieb (zolang de voorraad strekt). Ook kun je thuis met je familie meedoen met de schattenjacht via de website www.vakantie-lezen.nl. Meld je snel aan!

Ga je op reis en wil je geen zware boeken mee? Iedereen tot 18 jaar, ook als je geen lid bent, kan gratis de online Bibliotheek-app (1 juli t/m 31 augustus) downloaden.
Lees snel verder voor nog meer nieuws!

Vakantielezen schattenjacht

Met Vakantielezen beleef je samen de leukste avonturen. Ga op zoek naar alle schatten en maak kans op een tablet! Meld je snel aan!

Kaart: Lees de wereld rond

Haal een Landkaart op in de bibliotheek Korenbeurs, jeugdbieb de Klinker of Singel 24 en leen een boek. Bij welk land hoort jouw boek? Plak een sticker op de kaart en ga op reis in verhalen!

Anti-verveeltips voor kinderen