Zomerchillen

De bibliotheek is de hele zomer open!

De hele zomer kun je naar de bibliotheek voor een nieuw boek, een spel of een dvd.
Haal een tasje met daarin een zomerklooi-stempelkaart en een ZomerTopboek (zolang de voorraad strekt) en een leesbingo-kaart.

Ga je op reis en wil je geen zware boeken mee? Iedereen tot 18 jaar, ook als je geen lid bent, kan gratis de online Bibliotheek-app (1 juli t/m 31 augustus) downloaden.
Lees snel verder voor nog meer nieuws!

Zomerklooien met boeken

Leen een boek, maak een selfie met je boek, verzin een proefje of verhaal en haal een stempel als je je boek weer inlevert. Met 5 stempels krijg je een prijsje!

Minecraft zomer-challenge

Ben jij gek op Minecraft? Maak een te gek gebouw met bijvoorbeeld glijbanen in Minecraft en maak kans op prijzen. Doe je mee?

Leesbingo-kaart

Haal een Leesbingo-kaart op in de bibliotheek Korenbeurs, jeugdbieb Klinker of Singel 24 en lees op de gekste plekken en maak een selfie. Heb jij al bingo?

1. Maak een Boek 'n Trip account aan

Maak een account aan met je mailadres (of dat van je ouders) en bedenk een wachtwoord (onthoud deze goed!).

Aanmaken account

2. Kijk in je mailbox en bevestig je mailadres

Bevestig
    je mailadres door op de link in de mail te klikken.

Een webpagina opent waarin staat dat aanmaken account gelukt is.

In je mail staat nu een bevestiging en een link naar de online Bibliotheek app.

3. Download de online Bibliotheek app

Download nu de online Bibliotheek app en voer je mailadres en je wachtwoord in om je aan te melden.

Je kunt nu boeken kiezen en lezen op je mobiel/tablet of op de e-reader. Veel leesplezier!

Tasje voor vakantielezen

Anti-verveeltips voor kinderen