App-tour: probeer de online Bibliotheek-app uit bij de bibliotheek

21 oktober 2021, van 11:00 tot 17:00 | De Korenbeurs

Kosten: gratis

Wil je de app van de online Bibliotheek weleens uitproberen? Kom dan op donderdag 21 oktober tussen 11.00 en 17.00 uur naar de lees- en luisterspot in de Korenbeurs. Wij hebben 5 unieke luisterpalen ingericht en staan klaar om je te helpen met de e-books en luisterboeken in de app. En om antwoord te geven op al je andere vragen over het digitale aanbod van de bibliotheek.

Maak jij er al gebruik van?

Leden van de Bibliotheek kunnen binnen hun bestaande abonnement gebruikmaken van de online Bibliotheek-app. In deze app vinden zij duizenden e-books en luisterboeken, die allemaal direct te lenen en te lezen zijn op telefoon en tablet. Ook kunnen zij lijstjes maken met hun favoriete boeken, fragmenten beluisteren of previews van e-books bekijken. Met de meeste abonnementen kun je 10 e-books en 10 luisterboeken tegelijk lenen, voor een periode van 3 weken.

Iedereen die de online Bibliotheek-app wil proberen, kan naar de lees- en luisterspot komen. Ook niet-leden zijn welkom. Ook is er natuurlijk ruimte voor andere vragen over het digitale aanbod van de Bibliotheek, zoals de TijdschriftenBieb en de online cursussen.

Downloaden

De online Bibliotheek-app is te vinden in de appstores.
Voor iPhone en iPad:https://apps.apple.com/us/app/id1517985604
Voor Android-apparaten: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.odilo.bibliotheek