Dinsdag 14 september Annemarie van Gaal bij de Bibliotheek Schiedam

14 september 2021, van 20:00 tot 21:30 | Korenbeurs/Online

Kosten: gratis

Annemarie van Gaal is vooral bekend van televisieprogramma’s als Dragon’s Den (KRO), Ten Einde Raad (NCRV) en Een Dubbeltje Op Zijn Kant (RTL4). Daarnaast schrijft ze columns voor De Telegraaf en de Margriet. Dinsdag 14 september is ze te gast bij de Bibliotheek Schiedam en deelt ze haar tips & tricks voor een succesvol en financieel gezond leven.

Annemarie van Gaal schopte het van alleenstaande moeder tot een succesvolle ondernemer, eerst in Rusland en vervolgens in Amsterdam als belegger in vastgoed en investeerder. De succesvolle onderneemster heeft meerdere populaire zelfhulpboeken geschreven zoals Financiële Workout (2013) en Winst (2014). Op een begrijpelijke en toegankelijke manier deelt Van Gaal haar inzichten en presenteert een nieuwe manier van denken. Zo denk Van Gaal in mogelijkheden en niet in moeilijkheden. Ze verwerkt in deze presentatie haar eigen ervaringen en vertelt veel pakkende anekdotes.

Ontwikkel jezelf op de dinsdagavond

De presentatie van Annemarie van Gaal is de seizoensopener van een serie bijeenkomsten op de dinsdagavond. Vanaf september organiseert de bibliotheek een extra openstelling op de dinsdagavond die volledig in het teken staat van de 5 basisvaardigheden: lezen, schrijven en rekenen; digitale vaardigheden; gezondheid; financiën en sociaaljuridische vaardigheden. De bibliotheek organiseert deze informatieavonden samen met verschillende partners in Schiedam, waaronder het Sociaal Juridisch kenniscentrum van Minters. We helpen de Schiedammers op weg in de gedigitaliseerde en vaak ingewikkelde wereld van vandaag en stimuleren hen zich te blijven ontwikkelen. Tips en adviezen om financieel gezond(er) te worden en te blijven, staan dus centraal tijdens deze eerste bijeenkomst.

Gratis deelname, wel aanmelden

De presentatie start om 20.00 uur in de Korenbeurs aan de Lange Haven 145. Deelname is gratis, maar aanmelden voor deze bijeenkomst is verplicht vanwege een beperkt aantal plekken. Aanmelden kan via onderstaande button.

Oók via Zoom te volgen!

Heb je interesse in de bijeenkomst met Annemarie van Gaal, máár wil of kan je niet fysiek aanwezig zijn op deze avond? De presentatie wordt ook gegeven via Zoom. Zoom is eenvoudig in gebruik! Je hebt eigenlijk alleen een mailadres en een laptop/computer/tablet/mobiele telefoon nodig. Mocht dit onoverkomelijke problemen opleveren, neem dan per mail contact met ons op. Dan kijken we of we samen een oplossing kunnen bedenken. Voor deelname via Zoom kun je je aanmelden via onderstaande button.