Krabbelrobots maken

17 oktober 2021, van 13:30 tot 16:00 | De Korenbeurs

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ontwerp een krabbelrobot om geheimzinnige tekeningen mee te maken. Voor kinderen vanaf 6 jaar. Tijdens het Kinderboekenweek Eindfeest kun je verschillende workshops volgen tussen 13.30 en 16.00 uur. Aan deze workshop kunnen 6 kinderen tegelijk meedoen, dus kruis aan op het aanmeldingsformulier op welk tijdstip je wilt meedoen.

Je kunt je electrische krabbelrobot een gek of geheimzinnig uiterlijk geven en met felle of lichte kleuren laten tekenen. Maar hij moet natuurlijk wel stabiel zijn en niet alle kanten opgaan, want dat valt de vijand op. De batterij maakt nauwelijks geluid en na afloop krijg je de krabbelrobot mee naar huis. 

Stempelkaart

Op je stempelkaart kun je na deze workshop het talent Futurist laten afstempelen. Als je deze workshop niet wil of kunt volgen, kun je ook een boek lenen over een robot of uitvindingen. Ga met je stempelkaart en het boek naar de balie en vraag aan de bibliotheekmedewerker een stempel voor je kaart. Als je de stempelkaart vol hebt en alle 9 talenten hebt gedaan, kun je een verrassing ophalen bij de balie op het eindfeest of de week erna.