Poppentheatervoorstelling (4+)

10 november 2021, van 14:00 tot 16:15 | Singel 24

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Het verhaal van Woeste Willem ken je vast wel! Hij is een Wereldberoemd zeerover.

Het verhaal

Hoewel hij nu de dieren verjaagt om zijn rust te bewaren. Toch is ook deze wilde fantast niet opgewassen tegen de genegenheid van het jongetje Frank. Ze geven elkaar graag cadeautjes. Willem heeft geweldige verhalen, en of ze echt gebeurd zijn maakt niet uit. Toch is het Frank, die Willem meeneemt op een groot avontuur!

Afbeelding: © 1992 Ingrid Schubert en Dieter Schubert. Illustratie is uit: Woeste Willem van Uitgeverij Lemniscaat.

Rik Rikken

Rik Rikken heeft heeft al vele keren in de Bibliotheek Schiedam opgetreden. Soms in de Korenbeurs en soms in Singel 24. Zijn poppentheatervoorstellingen zitten vol met humor en woordgrapjes. Hij maakt zijn eigen fantasierijke decors. 

Er zijn twee voorstellingen, een van 14.00 tot 15.00 uur en een van 15.15 -16.15 uur.

Lidmaatschap bibliotheek

Je kind is tot en met 17 jaar gratis lid van de bibliotheek. Maak je kind lid van de bibliotheek en leen vele leuke, grappige en mooie prentenboeken. Ook in Singel24 ia een uitgebreide (prenten)boeken collectie voor kinderen.

Nieuwe spelregels corona bibliotheekbezoek voorstellingen

Bezoek je de bibliotheek voor een evenement, (theater) voorstelling, filmvertoning of een concert, dan is een coronatoegangsbewijs (CTB) verplicht.

Uiteraard zijn de de gewone spelregels ook van toepassing:Heb je klachten (koorts, neusverkouden, hoesten of benauwdheid), blijf dan thuis. Bescherm jezelf en anderen; houd 1,5 meter afstand. Draag een mondkapje. Een coronatoegangsbewijs (CTB) is verplicht.