Bijeenkomst Extra’s bij een laag inkomen: waar heb ik recht op?

23 augustus 2022, van 19:30 tot 20:30 | De Korenbeurs

Kosten: Gratis

Ontvang je een bijstandsuitkering of een ander laag inkomen en heb je niet te veel vermogen? Met een minimum inkomen is het soms moeilijk om de eindjes aan elkaar te knopen. Wil je weten op welke tegemoetkomingen je recht hebt? Tijdens de bijeenkomst, georganiseerd door Minters en de Bibliotheek Schiedam, op 23 augustus om 19:30 uur wordt stilgestaan bij diverse tegemoetkomingen op het gebied van bijvoorbeeld schoolkosten, zorgverzekering en andere aanvullingen op jouw inkomen.

Wegwijzer

Bijeenkomsten onder de noemer Samen Begrijpen - Sterk in Schiedam worden gefaciliteerd vanuit de Gemeente Schiedam en de Bibliotheek Schiedam. De inhoud van deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de Sociaal Raadslieden van Minters. Zij zijn wegwijzer in de ingewikkelde wereld van wetten, regeling, formulieren en (overheids-) instelling. Waar nodig kunnen zij samen met de deelnemers kijken welke gevolgen de crisis heeft, en op welke steunmaatregelen of andere regelingen je recht hebt

Gratis deelname, wel aanmelden

De presentatie start om 19:30 uur in de Korenbeurs aan de Lange Haven 145. Deelname is gratis, maar aanmelden voor deze bijeenkomst is verplicht vanwege een beperkt aantal plekken. Aanmelden kan via onderstaande button.

Oók via Zoom te volgen!

Heb je interesse in de bijeenkomst, máár wil of kan je niet fysiek aanwezig zijn op deze avond? De presentatie wordt ook gegeven via Zoom. Zoom is eenvoudig in gebruik! Je hebt eigenlijk alleen een mailadres en een laptop/computer/tablet/mobiele telefoon nodig. Mocht dit onoverkomelijke problemen opleveren, neem dan per mail contact met ons op. Dan kijken we of we samen een oplossing kunnen bedenken. Voor deelname via Zoom kun je je aanmelden via onderstaande button.