Bijeenkomst wijzer (web)winkelen

18 januari 2022, van 19:30 tot 21:00 | Online

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Of je nu een nieuwe tweedehands bankstel zoekt via Marktplaats of een nieuw paar schoenen bij een webwinkel koopt, online winkelen is een alledaags ding geworden. Tijdens deze bijeenkomst bespreken we waar je op moet letten bij het online winkelen zodat je het zo veilig mogelijk voor jezelf kunt maken.

Ontwikkel jezelf op de dinsdagavond

De dinsdagavond bij de bibliotheek staat volledig in het teken van de 5 basisvaardigheden: lezen, schrijven en rekenen; digitale vaardigheden; gezondheid; financiĆ«n en sociaaljuridische vaardigheden. De bibliotheek organiseert deze informatieavonden samen met verschillende partners in Schiedam, waaronder het Sociaal Juridisch kenniscentrum van Minters. We helpen de Schiedammers op weg in de gedigitaliseerde en vaak ingewikkelde wereld van vandaag en stimuleren hen zich te blijven ontwikkelen. 

Gratis deelname, wel aanmelden

De presentatie start om 19:30 uur via Zoom. Deelname is gratis, maar aanmelden voor deze bijeenkomst is verplicht. Zoom is eenvoudig in gebruik! Je hebt eigenlijk alleen een mailadres en een laptop/computer/tablet/mobiele telefoon nodig. Mocht dit onoverkomelijke problemen opleveren, neem dan per mail contact met ons op. Dan kijken we of we samen een oplossing kunnen bedenken. Aanmelden kan via onderstaande button.

Aanmelden via Zoom