Poppentheater voorstelling (3+)

25 mei 2022 | Singel 24

Kosten: gratis

Poppenspeler Rik Rikken heeft weer een mooie voorstelling gemaakt, naar het Prentenboek van het jaar 2022 'Maar eerst ving ik een monster'. Er zijn op woensdag 25 mei voorstellingen om 14.00 uur en 15.30 uur.

Het verhaal


Alsjeblieft papa,nog één verhaaltje.

Dit wordt een kort verhaal, jij ging slapen. Uit, Welterusten!

Dat is wel héél kort, papa!

En dan ontspint zich een wedstrijdje wel en niet slapengaan. Alle knuffels en speelgoed uit de kamer veranderen in soldaten en monsters en raketten. Natuurlijk, want in een verhaal kan alles! Een verhaal zonder einde. Want de fantasie is dat ook! En toen was het bedtijd.

O, daar had ik niet op gerekend. Hoezo dan?

Het was toch een kort verhaal?! Welterusten pappa.

LET OP: Na aanmelding krijgt u geen bevestiging meer per e-mail, omdat de Bibliotheek Schiedam met een geautomatiseerd systeem werkt.

Rik Rikken over zijn nieuwe voorstelling

Rik Rikken draait als poppenspeler zijn hand niet om voor het veranderen van droedels in draken, van bedden in raketten en van het bed in de maan. Spelen met de werkelijkheid is per slot van rekening ook zijn vak. Luisteren is het tweede ingrediënt van deze voorstelling. Het kind luistert niet alleen naar de vader, maar ook andersom. Zodat ze elkaar stimuleren om nieuwe paden in te slaan. En zo kan hij met de kinderen naar nieuwe fantasieën speuren om de wereld, echt of verzonnen, mooier en spannender te maken.

Lidmaatschap

Je kind is tot en met 17 jaar gratis lid van de bibliotheek. Maak je kind lid van de bibliotheek en leen vele leuke, grappige en mooie prentenboeken. Ook in Singel24 is een uitgebreide (prenten)boeken collectie voor kinderen.