SAMEN GEZOND: workshop 'Hoe slaap je als Doornroosje?'

13 december 2022, van 20:00 tot 21:30 | Bibliotheek in de Korenbeurs

Kosten: Gratis

Samen sterk opgroeien, werken, leren en leven in Schiedam; dat wensen we alle inwoners van Schiedam toe. Dat is niet altijd makkelijk... Daarom organiseert De Bibliotheek Schiedam onder de noemer SAMEN GEZOND een reeks gratis workshops in de Korenbeurs. Gezondheidscoach Monique van Holland vertelt waar bepaalde klachten vandaan kunnen komen en wat je zelf kunt doen om klachten te verlichten.

‘‘Ik pleit voor een nieuwe kijk op gezondheid”, vertelt Monique. “Het is belangrijk om naar de hele mens te kijken. Ik laat zien dat je met kleine stappen al veel invloed kan uitoefenen op je klachten. Per worskhop behandelen we een ander onderwerp, zoals de overgang, slaapproblemen of afvallen.”

Hoe slaap je als Doornroosje?

Slaap is niet alleen heel lekker, maar ook van groot belang om fit te blijven. Het gaat niet altijd vanzelf: naar ‘t plafond staren, woelen, alle gesprekken van die dag even goed afronden(want nu weet je wel wat je had moeten zeggen). In deze workshop leer je wat je kan zelf doen om te zorgen dat je weer heerlijk slaapt en uitgerust wakker wordt!

Praktische informatie

De workshop start om 20.00 uur in de Korenbeurs aan de Lange Haven 145 en duurt tot circa 21.30 uur. Deelname is gratis. Reserveer wel van tevoren je plek via onderstaande button.

Reserveer!