Schrijfcafé

21 juni 2023, van 10:15 tot 12:15 | De Korenbeurs

Kosten: €15,-

Schrijf je weleens een verhaal of gedicht en vind je het leuk om daar verdieping of variatie in aan te brengen? Of schrijf je nog niet, maar wil je dit wel een keer proberen? Kom dan naar het Schrijfcafé in de Korenbeurs!

Carla Scheepe en Liesbeth Mende

Tijdens deze workshop krijg je verschillende inspiratiebronnen en technieken aangereikt. Je leest en luistert naar gedichten en verhalen van bekende en onbekende schrijvers om de 'kunst af te kijken'. Daarna ga je zelf aan de slag en deel je je verhaal met de andere deelnemers. 

Het Schrijfcafé wordt iedere maand georgansieerd door Carla Scheepe en Liesbeth Mende. Carla is schrijfdocent en eigenaar van Eigenwijzewoorden, Liesbeth is schrijfster en bekend van onder andere de romans Blauw en Afhaalmeisje.

Kosten

Deelname aan deze workshop bedraagt €15,- per keer. Je kunt ook een strippenkaart voor 5 bijeenkosten kopen. Hiermee kosten 5 workshops €55,- in plaats van €75,-. De strippenkaart is verkrijgbaar bij de servicebalie van de Bibliotheek in de Korenbeurs. De strippenkaart is naamsgebonden en alleen te gebruiken voor het Schrijfcafé in de Korenbeurs.

Aanmelden

Aanmelden voor het Schrijfcafé is mogelijk via de website van Eigen Wijze Woorden.