Workshop Financieel opvoeden

17 mei 2022, van 19:30 tot 20:30 | Korenbeurs

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Financieel opvoeden begint al heel jong. Bij deze bijeenkomst denken wij met elkaar na over dit onderwerp en wordt er besproken hoe je dit praktisch aan kunt pakken. Aan de orde komen bijvoorbeeld vragen als: hoe ga je met jouw puber in gesprek over zakgeld, kleedgeld- en belgeld? Welke grenzen moet je stellen? En wat verandert er allemaal wanneer je kind achttien wordt? Na de lezing kun je zoveel vragen stellen als je maar wilt. Aan het eind van de avond ben je een frisse blik op geldzaken en financiële opvoeding rijker!

Wegwijzer

Bijeenkomsten onder de noemer Samen Begrijpen - Sterk in Schiedam worden gefaciliteerd vanuit de Gemeente Schiedam en de Bibliotheek Schiedam. De inhoud van deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de Sociaal Raadslieden van Minters. Zij zijn wegwijzer in de ingewikkelde wereld van wetten, regeling, formulieren en (overheids-) instelling. Waar nodig kunnen zij samen met de deelnemers kijken welke gevolgen de crisis heeft, en op welke steunmaatregelen of andere regelingen je recht hebt.

Gratis deelname, wel aanmelden

De presentatie start om 19:30 uur in de Korenbeurs aan de Lange Haven 145. Deelname is gratis, maar aanmelden voor deze bijeenkomst is verplicht vanwege een beperkt aantal plekken. Aanmelden kan via onderstaande button.

Aanmelden voor de Korenbeurs

Oók via Zoom te volgen!

Heb je interesse in de bijeenkomst, máár wil of kan je niet fysiek aanwezig zijn op deze avond? De presentatie wordt ook gegeven via Zoom. Zoom is eenvoudig in gebruik! Je hebt eigenlijk alleen een mailadres en een laptop/computer/tablet/mobiele telefoon nodig. Mocht dit onoverkomelijke problemen opleveren, neem dan per mail contact met ons op. Dan kijken we of we samen een oplossing kunnen bedenken. Voor deelname via Zoom kun je je aanmelden via onderstaande button.

Aanmelden voor Zoom