Kindermuziekweek Workshop

25 maart 2023, van 14:00 tot 16:00 | Korenbeurs

Kosten: Gratis

Speciaal voor kinderen van 6 t/m 12 jaar organiseert de Muziekvereniging Sint Radboud in samenwerking met de bibliotheek Schiedam tijdens de Kindermuziekweek twee inloop muziek workshops in de Korenbeurs op zaterdag 25 maart en zaterdag 1 april.

Inloop muziek workshop

Kinderen krijgen de gelegenheid om kennis te maken met diverse muziekinstrumenten, kunnen muziekinstrumentjes knutselen, muziekpuzzels maken en kleurplaten kleuren. Tijdens de workshops leren de kinderen ook enkele noten spelen en wordt geoefend met het Kindermuziekweeklied ‘Iedereen verstaat muziek’ wat tijdens een gezamenlijke afsluiting in de bibliotheek wordt gespeeld, gezongen en gedanst.

Kindermuziekweek

De landelijke Kindermuziekweek is een initiatief van 14 grote Nederlandse organisaties uit de muzieksector die hun krachten gebundeld hebben om jaarlijks een 10-daagse Kindermuziekweek te realiseren. Het doel van deze Kindermuziekweek is i alle kinderen uit Nederland van 0 tot 12 jaar laten genieten van het maken van én het luisteren naar (live) muziek. 

In Schiedam organiseert muziekvereniging Sint Radboud tijdens deze week allerlei leuke activiteiten waaronder een kinderconcert, een muzikale voorstelling door de Sprookjespiano en verschillende muziek workshops. Voor het complete programma zie: https://www.sintradboud.nl/.

Kom je ook?

De workshops zijn gratis en je hoeft je van tevoren niet aan te melden!