Peuterdans met ouders Nationale Voorleesdagen

1 februari 2023, van 10:00 tot 11:00 | De Singel

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ieder kind wordt blij van voorlezen! Naast het bevorderen van leesplezier, helpt het bij de ontwikkeling van taalgevoel en uitbreiding van de woordenschat. Speciaal voor de Nationale Voorleesdagen organiseert de Bibliotheek Schiedam daarom allerlei leuke activiteiten rondom leesplezier! Vandaag gaat danser en docent Erik van Duijvenbode lekker swingen met de peuters en hun ouders!

Peuters houden van beweging. Voor een gezonde ontwikkeling is het belangrijk dat je peuter minimaal een uur per dag flink beweegt. Kom daarom gezellig samen dansen tijdens een les peuterdans onder begeleiding van danser, choreograaf en docent Erik van Duijvenbode. Speciaal voor de Nationale Voorleesdagen ontwikkelde hij een les geïnspireerd op Kom we gaan een boek lezen van Susanne Strasser; één van de 10 prentenboeken van het jaar. Kom ook lekker swingen met je kleintje!

Tot 18 jaar gratis lid!

De Nationale Voorleesdagen is een bibliotheekcampagne van stichting CPNB ter bevordering van het (voor)lezen van boeken en om aandacht te vragen voor het belang van voorlezen voor de ontwikkeling van een kind. In het hele land worden er van 25 januari tot en met 4 februari activiteiten georganiseerd om ook het plezier van voorlezen te laten ervaren. En wist jij dat alle  kinderen onder de 18 jaar gratis een bibliotheekabonnement kunnen aanvragen? Kom samen met jouw kind naar de bieb en vraag een lidmaatschap aan. 

Gratis, wel reserveren!

Peuterdans is gratis. Reserveer wel even een plekje voor jezelf en je kind!

Reserveer