Workshop Samen Gezond: Van stresskip naar koele kikker!

11 april 2023, van 20:00 tot 21:30 | Bibliotheek in de Korenbeurs

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Samen sterk opgroeien, werken, leren en leven in Schiedam; dat wensen we alle inwoners van Schiedam toe. Dat is niet altijd makkelijk... Daarom organiseert De Bibliotheek Schiedam onder de noemer SAMEN GEZOND een reeks gratis workshops in de Korenbeurs. Gezondheidscoach Monique van Holland vertelt waar bepaalde klachten vandaan kunnen komen en wat je zelf kunt doen om klachten te verlichten.

‘‘Ik pleit voor een nieuwe kijk op gezondheid”, vertelt Monique. “Het is belangrijk om naar de hele mens te kijken. Ik laat zien dat je met kleine stappen al veel invloed kan uitoefenen op je klachten. Per worskhop behandelen we een ander onderwerp, zoals de overgang, slaapproblemen of afvallen.”

Van stresskip naar koele kikker

Afbeelding over stress

Wist je dat we veel meer stress en spanning hebben dan we denken? Hoe dat komt, hoor je tijdens deze workshop. Wat doet stress allemaal in je lijf en hoe kun je stress tegengaan? Wat zijn dan manieren om beter met stress om te gaan?

Praktische informatie

De workshop start om 20.00 uur in de Korenbeurs aan de Lange Haven 145 en duurt tot circa 21.30 uur. Deelname is gratis. Reserveer wel van tevoren je plek via onderstaande button.

Reserveer!