Sprookjespiano Nationale Voorleesdagen

28 januari 2023, van 15:00 tot 15:30 | De Korenbeurs

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ieder kind wordt blij van voorlezen! Naast het bevorderen van leesplezier, helpt het bij de ontwikkeling van taalgevoel en uitbreiding van de woordenschat. Speciaal voor de Nationale Voorleesdagen organiseert de Bibliotheek Schiedam daarom allerlei leuke activiteiten rondom leesplezier! Vandaag geven de dames van de Sprookjespiano twee voorstellingen over een clowntje dat zijn melodie kwijt is.

De dames van de Sprookjespiano combineren sprookjes en andere vertellingen met pianomuziek tot een familievoorstelling. Deze vertelling speciaal voor peuters gaat over een clowntje dat op een dag zijn eigen melodie kwijtraakt... wat nu?! De muziek is gecomponeerd door Anne Terzibaschitsch. Kom genieten van een feestelijke voorstelling.

Tot 18 jaar gratis lid!

De Nationale Voorleesdagen is een bibliotheekcampagne van stichting CPNB ter bevordering van het (voor)lezen van boeken en om aandacht te vragen voor het belang van voorlezen voor de ontwikkeling van een kind. In het hele land worden er van 25 januari tot en met 4 februari activiteiten georganiseerd om ook het plezier van voorlezen te laten ervaren. En wist jij dat alle  kinderen onder de 18 jaar gratis een bibliotheekabonnement kunnen aanvragen? Kom samen met jouw kind naar de bieb en vraag een lidmaatschap aan. 

Gratis, wel reserveren!

De voorstelling kun je gratis bezoeken. Reserveer wel even een plekje voor jezelf en je kind!

Reserveer

Er is ook een voorstelling om 15.30 uur! Reserveer het goede tijdstip!