Voorleesontbijt Nationale Voorleesdagen

25 januari 2023, van 09:30 tot 10:30 | De Korenbeurs

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ieder kind wordt blij van voorlezen! Naast het bevorderen van leesplezier, helpt het bij de ontwikkeling van taalgevoel en uitbreiding van de woordenschat. Speciaal voor de Nationale Voorleesdagen organiseert de Bibliotheek Schiedam daarom allerlei leuke activiteiten rondom leesplezier!

We starten vandaag met de Nationale Voorleesdagen, dus het is feest! Kom luisteren naar het Prentenboek van het jaar Maximiliaan Modderman geeft een feestje van Joukje Akveld en Jan Jutte en geniet van een gratis ontbijt verzorgd door C├ęsant. Samen maken we er een gezellig voorleesfeestje van!

Tot 18 jaar gratis lid!

De Nationale Voorleesdagen is een bibliotheekcampagne van stichting CPNB ter bevordering van het (voor)lezen van boeken en om aandacht te vragen voor het belang van voorlezen voor de ontwikkeling van een kind. In het hele land worden er van 25 januari tot en met 4 februari activiteiten georganiseerd om ook het plezier van voorlezen te laten ervaren. En wist jij dat alle  kinderen onder de 18 jaar gratis een bibliotheekabonnement kunnen aanvragen? Kom samen met jouw kind naar de bieb en vraag een lidmaatschap aan. 

Gratis, wel reserveren!

Het ontbijt wordt je gratis aangeboden. Reserveer wel even een plekje voor jezelf en je kind!

Reserveer