Wandelen en Nederlands oefenen in Schiedam

23 november 2023, van 19:15 tot 21:00 | Elke week | De Korenbeurs

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Iedere donderdagavond kun je samen met andere Schiedammers wandelen en de Nederlandse taal leren. Woon je in Schiedam? Loop dan ook mee! Je leert buren en andere stadsgenoten kennen. We starten in de Korenbeurs!

De beste 'speaking class' van Schiedam

Als je de Nederlandse taal leert, dan is het essentieel om de spreekvaardigheid te oefenen. Bij Walking and Talking oefen je het spreken voor maar liefst 1,5 uur! Walking and Talking is met elkaar praten, gewoon buiten. Geen klaslokaal dus, of huiswerk. Nee, bij ons oefen je de taal door echte gesprekken te voeren. Wandelend door het mooie Schiedam. Walking and Talking is de Nederlandse spreekvaardigheid oefenen op een leuke, gezonde en actieve manier. De beste manier! Wandel je met ons mee? 

Ontmoet andere expats en nieuwkomers

Het is belangrijk om elkaar te ontmoeten. Zo kun je tips uitwisselen over het wonen in Nederland, goede gesprekken voeren en veel lol hebben. En je kan over je belevenissen vertellen. Of klagen, over het verschrikkelijke Nederlandse weer bijvoorbeeld ;). Onze groep van deelnemers is divers, groot en staat open voor iedereen die ook wil deelnemen. Voel je welkom om eens mee deel te nemen. We ontmoeten je graag!

Praktische informatie

We verzamelen tussen 19:15 - 19:30 uur in de Korenbeurs. Om 19.30 uur gaan we wandelen. De wandeling is gratis en je hoeft je niet in te schrijven van tevoren.

Word lid van de Facebookgroep Walking & Talking. Naast de informatie over de wandelingen vind je daar ook:

  • Tips & tricks om je Nederlands verder te verbeteren
  • Foto's van onze wandelingen
  • Extra evenementen waarvoor je je kan aanmelden (Naast onze normale Walking and Talking's organiseren we namelijk extra activiteiten. Denk aan spelletjesavonden en een kerstborrel.

Website Walking&Talking