Kerst

Lekker lezen, luisteren of kijken met kerst!

Reserveer leuke kerstboeken, kerstmuziek of kerstfilms. Of leen online een e-book of luisterboek. We hebben genoeg keuze!
Kijk voor de tijden van de afhaalservice op deze pagina!


Charles Dickens Een kerstvertelling

Een in het 19de eeuwse Londen spelend verhaal over een oude vrek, die op kerstavond door drie geesten zijn levensloop voorgeschoteld krijgt waardoor zijn leefwijze verandert.

Bekijk dit e-book


Boeken

Koken en Knutselen


Melissa Daley Winter in het kattencafé

Kat Molly woont met haar vijf kittens boven het kattencafé, waar haar baasje Debbie de gasten verwent met eigengemaakte delicatessen. Als Debbie’s zus Linda tijdelijk bij Debbie komt wonen wordt het huis echt te vol, want Linda neemt ook haar woest keffende...

Bekijk dit boek


Prentenboeken


Op zoek naar voorleesfilmpjes?

Klik op de knop hieronder en meld je aan met je bibliotheekpas. Op www.devoorleeshoek.nl vind je vele voorleesfilmpjes over Kerstmis.

Naar de Voorleeshoek
Uitgelicht

Karen Swan Een Noorse winternacht

Influencers Bo en Zac reizen de wereld rond en delen hun belevenissen met miljoenen fans. Kerst vieren ze in Noorwegen. Maar eenmaal bij de prachtige fjorden en besneeuwde bergen lijken hun berichten steeds minder op de werkelijkheid. Als het luxe leventje...

Bekijk dit boek


Romantische verhalenMuziek

E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten


E-books voor kinderen


Luisterboeken voor kinderen