Hulp bij belastingaangifte

Gratis hulp bij belastingaangifte

Minters en de Bibliotheek Schiedam bieden elk jaar gratis hulp bij het invullen van de aangifte Inkomstenbelasting voor inwoners van Schiedam.

De invulhulp in de Korenbeurs heeft reeds plaatsgevonden. Als u hulp nodig heeft bij het invullen van uw aangifte inkomstenbelasting over 2020, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de sociaal raadslieden van Minters via:
010 435 10 22.

De invulhulp is uitsluitend bedoeld voor inwoners uit Schiedam met een jaarinkomen tot € 30.000 (alleenstaanden) of €40.000 (gezinnen) en die daarnaast geen inkomsten in box 3 hebben (spaargeld boven de vermogensvrijstelling of beleggingen). U kunt geen gebruik maken van de invulhulp als u inkomsten uit eigen bedrijf heeft (bv. zzp-er).

DigiD nodig!

Om (digitaal) belastingaangifte te doen, heb je een eigen DigiD nodig. Heb je nog geen DigiD, vraag die dan tijdig aan. Vergeet daarbij niet om je DigiD vervolgens ook te activeren. Aanvragen van een Digid kan eenvoudig via www.digid.nl. Is niet mogelijk om een DigiD aan te vragen, neem dan direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Minsters is op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 11:00 – 13:00 uur op telefoonnummer 010–4351022. Verdere info op de website van Minters, www.minters.nl.

Bekijk ons filmpje


Direct bellen met de Belastingdienst? Bel gratis de BelastingTelefoon: 0800 - 0543