Cursus Klik & Tik. Het internet op

Heb je de basis onder de knie en wil je een stap verder? Tijdens deze vierdelige cursus raak je op een veilige manier vertrouwd met het internet. Je maakt kennis met verschillende leuke en handige websites en je leert stap voor stap hoe ze werken en wat je er zoal mee kunt. Denk aan: surfen en zoeken, een reis plannen, online video’s kijken en Marktplaats gebruiken. Ook maak je kennis met de websites van MijnOverheid, een bank en een zorgverzekering. Dit doe je in je eigen tempo. Aan de hand van filmpjes krijg je uitleg. Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat.

Bekijk onderaan deze pagina een filmpje om te zien wat je van deze cursus kunt verwachten. 

Wil je ook leren hoe je veilig met internet om kunt gaan? Geef je dan direct op voor de cursus Klik & Tik. Veilig online. Ga je voor het eerst een computer gebruiken? Meld je dan hier aan voor de cursus Klik & Tik. De basis. 

 Er is plaats voor 6 deelnemers. De cursus is gratis. Koffie, thee en cursusmateriaal zijn inbegrepen. Aanmelden voor de cursus kan via telefoonnummer 010 714 63 00 of online via de knop 'Aanmelden' hieronder.

Cursusdata
Dinsdag 23, 30 november, 7 en 14 december
Tijd: 10:15 - 12:15
Locatie: Dam 1

Benieuwd naar welke cursussen we nog meer organiseren? Bekijk hier het aanbod: