Cursus Klik & Tik. Veilig online

Afbeelding van het logo van Klik en Tik.

Heb je de basis onder de knie en ben je vertrouwd geraakt met internet? Wil je leren hoe je veilig het internet gebruikt? Dan is deze vierdelige cursus iets voor jou. Je hoort allerlei verhalen over internetfraude. Maar als je weet waar je op moet letten, ben je veiliger online. Dat leer je in deze cursus.

Met de 7 Gouden Regels voor veilig internetten leer je in deze cursus hoe je (on)veilige websites herkent, hoe je sterke wachtwoorden kiest en waar je op moet letten als je online betaalt. Als je de Gouden Regels kent, ga je oefenen om die regels toe te passen in herkenbare situaties. Dit doe je in je eigen tempo. Aan de hand van filmpjes krijg je uitleg. Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat. 

Bekijk onderaan deze pagina een filmpje om te zien wat je van deze cursus kunt verwachten. 

Heb je nog geen ervaring met een computer? Meld je dan eerst aan voor de cursussen Klik & Tik. De basis en Klik & Tik. het internet op

Er is plaats voor 6 deelnemers. De cursus is gratis. Koffie, thee en cursusmateriaal zijn inbegrepen. Aanmelden voor de cursus kan via telefoonnummer 010 714 63 00 of online via de knop 'Aanmelden' hieronder. 

Cursusdata
Dinsdag 23, 30 november, 7, 14 december
Tijd: 10:15 - 12:15
Locatie: Dam 1 

Benieuwd naar welke cursussen we nog meer organiseren? Bekijk hier het aanbod: