Schiedam.nl

Inloggen op 'Mijn Bibliotheek' gaat simpel door uw pasnummer in te voeren en een pincode (geboortedag en geboortejaar – ddjj) of door in te loggen met uw eigen gekozen gebruikersnaam en wachtwoord.

Dat kan rechtsbovenaan op elke pagina van deze website (www.debibliotheekschiedam.nl). Zie afbeelding:

Voorbeeld inlogformulier

Let op: Uit veiligheidsoverwegingen wordt 'Mijn Bibliotheek' na te veel foute inlogpogingen voor één dag geblokkeerd.

Belangrijk is het up-to-date houden van uw persoonlijke gegevens, vooral uw e-mailadres. Door het invullen van het e-mailadres ontvangt u een bericht wanneer het uitleentermijn van de geleende materialen bijna verstreken is.

Ook voor het ophalen van gereserveerde materialen ontvangt u bericht.

Indien er nog betalingen openstaan, zoals eventueel boetegeld, kunt u deze hier terugvinden.

Naast verlengen en reserveren van boeken via 'Mijn Bibliotheek' kan ook een favorietenlijst aangemaakt worden en kunt u terugkijken welke boeken u eerder heeft geleend.