Schiedam.nl

Afbeelding alleen pinnen

Openstaande financiële registraties kunnen op verschillende manieren gemakkelijk betaald worden in de bibliotheek en ook vanuit thuis.

Betalen via de betaalautomaat in de bibliotheek:

Op de begane grond van de Bibliotheek in de Korenbeurs, is een betaalautomaat te vinden. Hier kunnen alle openstaande bedragen betaald worden en is het mogelijk de bibliotheekpas op te laden met een tegoed. Betalen kan bij deze betaalautomaat met een pinpas en contant geld (brief-/muntgeld tot een maximum bedrag van 30 euro).

Instructies:

Houd de bibliotheekpas voor de lezer (vierkante glaasje) rechts. Volg de instructies van het apparaat.
Ben je een kind en heb je zelf geen pinpas? Betaal dan met munt- of briefgeld bij de betaalautomaat of vraag aan je vader, moeder of verzorger of zij de pas voor je oplaadt via Mijn Bibliotheek.

Betalen via de servicebalie:

In de Bibliotheken in de Klinker en in de Korenbeurs kan met pin betaald worden bij de servicebalie. Ook is er een pinmogelijkheid in de Bibliotheek in de Nieuwe Harg, echter alleen op woensdagochtend tussen 10.00 en 11.00 uur.
Vraag naar de betaalmogelijkheden aan de bibliotheekmedewerkers.

Betalen via de website met iDEAL:

• Log in rechts bovenin met je pasnummer (vb. 1881 ... ... .) of gebruikersnaam en je wachtwoord (vb. geboortedag en –jaar: bijvoorbeeld: geboortedatum: 05-08-1999 wordt pincode: 0599 of zelfgekozen wachtwoord).
  • Klik halverwege de pagina rechts 'Details financiële posten'.
  • Bepaal zelf de hoogte van het oplaadbedrag. Betalen gaat via iDEAL; volg de instructies op het scherm.

Bij een schuld van € 5,00 of hoger, moet het tekort aangevuld zijn voordat materialen geleend kunnen worden. (de kaart kan door dit tekort geblokkeerd zijn, neem contact op met de klantenservice.)

Lukt het niet, vraag dan om hulp aan een van onze medewerkers.