Schiedam.nl

Afbeelding alleen pinnen

Openstaande financiële registraties kunnen op verschillende manieren gemakkelijk betaald worden in de bibliotheek en ook vanuit thuis.

Betalen via de betaalautomaat in de bibliotheek:

Op de begane grond van de Korenbeurs, is een betaalautomaat te vinden. Hier kunnen alle openstaande bedragen betaald worden en is het mogelijk de bibliotheekpas op te laden. Betalen kan alleen met een pinpas, contant geld wordt niet geaccepteerd.

Instructies:

Houd de bibliotheekpas voor de lezer (vierkante glaasje) rechts.
Wacht op de piep en volg de instructies van het apparaat.

Ben je een kind en heb je zelf geen pinpas? Vraag dan of je vader, moeder of verzorger de pas voor je oplaadt. Dat kan ook thuis via de website.

Betalen via de klantenbalie:

Lukt het niet om de betaling via de betaalautomaat te verrichten? Geef het aan bij de servicebalie, ook hier kan gepind worden.

Betalen via de website met iDEAL:

• Log in rechts bovenin met je lenersnummer (1881 ... ... .) of gebruikersnaam en je pincode (geboortedag en –jaar: bijvoorbeeld: geboortedatum: 05-08-1999 wordt pincode: 0599) of wachtwoord.
  • Klik halverwege de pagina rechts 'Details financiële posten'.
  • Bepaal zelf de hoogte van het oplaadbedrag. Betalen gaat via iDEAL; volg de instructies op het scherm.

Bij een schuld van € 5,00 of hoger, moet het tekort aangevuld zijn voordat materialen geleend kunnen worden.

Een kaart met een schuld hoger dan € 5,00 is onbruikbaar.

Lukt het niet, vraag dan om hulp aan een van onze medewerkers.